Handballer Matz Wesseling uit Emmen ondertekent driejarig contract bij Hurry-Up in Zwartemeer. ‘Hij is groot en supersterk’

[ad_1]

Handballer Matz Wesseling heeft een nieuw driejarig contract getekend bij Drenth Groep Almost-Up in Zwartemeer.

Na Jorick Pol, Emiel Hoogland, Martijn Bijl en Youri Braker is de 19-jarige de vijfde jeugdinternational die kiest voor een langer verblijf bij de ploeg van de BeNe League. “Vorig seizoen heb ik besloten om het volledige programma bij Rush-Up te volgen”, vertelt Wesseling. “Ik merk dat het mij echt goed heeft gedaan. De weerstand die ik hier tegenkom is heel belangrijk voor mijn verdere ontwikkeling. Ik geloof dat hier mooie dingen gaan gebeuren… daar wil ik graag aan bijdragen.”

‘Hij heeft een hele goede drive’

Wesseling speelde dit seizoen vaak met het Oosting E&O/Hurry-Up combinatieteam in de Premier League, maar speelde ook een aantal keer in de hoofdmacht van Rush-Up. Daar traint hij mee met de selectie.

Trainer Sven Hemmes van Haast-Up is blij met de linkshandige bouwer uit Emmen: “Matz is groot en heeft een supersterk lichaam. Hij heeft een hele goede drive, is heel leergierig en maakt momenteel grote stappen. Matz is een absolute winnaar en ik ben blij dat hij heeft getekend.”

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *