Xavi euforisch na terugkeer FC Barcelona bij beste acht van Europa: ‘We mogen weer dromen’ | Voetbal

[ad_1]

Barcelona-coach Xavi ziet de wedstrijden tegen Paris Saint-Germain in de kwartfinales van de Champions League als een belangrijk moment voor zijn club. “Na vier jaar de kwartfinales niet te hebben gehaald, is dit een wedstrijd om naar uit te kijken”, zei de trainer een dag voor de wedstrijd in Parijs.

“We kunnen weer dromen”, vervolgde Xavi, die weer over Frenkie de Jong tot zijn beschikking heeft. “We zitten in een goede fase, maar we staan ​​tegenover een van de beste teams van Europa, met een van de beste coaches, Luis Enrique. Dit team is gemaakt om de Champions League te winnen.”

Wedstrijdcentrum
• Rekening hier het volledige programma van de Champions League.

Barcelona heeft acht van de laatste elf wedstrijden in alle competities gewonnen en kreeg in de laatste zes wedstrijden slechts één doelpunt tegen. De club staat tweede in La Liga, 8 punten achter Real Madrid. De Catalanen plaatsten zich voor het eerst in vier jaar voor de kwartfinales van de Champions League, een podium dat ze tussen de seizoenen 2007-2008 en 2019-2020 elk jaar bereikten.

“We ontmoeten nu een tegenstander die dezelfde stijl hanteert. Luis Enrique heeft het DNA van Barcelona, ​​net als Pep Guardiola (Manchester City) of Mikel Arteta (Arsenal). We willen allemaal hetzelfde bereiken. Luis Enrique heeft veel talenten bij zich.” beschikking, maar we proberen als gelijken te concurreren.”


Champions League-programma


Stand Champions LeagueBekijk hier onze video’s over de Champions League

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *