Angela de Jong: ‘Sorry jongens, ik heb keihard tegen jullie gelogen!’ | Show

[ad_1]

AD Media PodcastDeze week onderdeel van het reguliere mediapanel de liegende Mystery Queen van Neem een ​​besluit van afgelopen zaterdag. De haan kraaide nog niet – want het was maar 2 weken op rij een flagrante leugen, maar discipel Peter kan de leugens van meesteroplichter Angela de Jong opzuigen. Natuurlijk doet ze haar verhaal: ‘Sorry jongens, ik heb tegen jullie gelogen, maar het was voor een goed doel!’

Ook aandacht voor het nieuwe programma van Chantal Janzen: De piano. Het idee is heel simpel: getalenteerde thuispianisten worden uitgenodigd op een nabijgelegen station en spelen een stuk. Wat ze niet weten is dat een professionele jury (Domenic Seldis, Roel van Velzen en concertpianiste Daria van den Bercken) achter de schermen meekijkt. Er is 1 kaartje per station voor een groots optreden in Het Concertgebouw.). De cijfers waren prima, de reacties in het panel waren verdeeld… Scheve tenen versus natte ogen.

Over De Bauers – 20 jaar later het panel is unaniem enthousiast. Met een paar dagen uitgesteld kijken heeft de reallife soap over de familie Bauer al de grens van 2 miljoen kijkers overschreden.

Een verhitte discussie over het nieuwe primetime tv-programma van Theo Maassen, een serie over de Duitse cultuur met Der Theo in de hoofdrol. Niet alleen een pittig gesprek over de presentator en de gewijzigde zendtijd – Van Theo beweegt van vrijdagavond 20.30 uur naar zaterdagavond 22.30 uur – maar vooral over de communicatie van de NPO en de omroeporganisatie (BNNVara).

Verder heeft presentator Manuel Venderbos de cursus Mediapact Respectvol Samenwerken afgerond en deelt hij zijn leercurve. Op 1 staat in Angela’s Etalage en het programma Koop zonder te kijken kwam filmen op de AD-redactie.

Dus luister! Naar de wekelijkse AD Media Podcast, waarin tv-columnist Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken alle hoofd-, rand- en bijzaken op mediagebied bespreken. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos. Gebruik je liever je favoriete podcast-apps via Spotify of Appel? Welke kan! Vind al onze podcasts op ad.nl/podcasts.

Angela de Jong als mysterieuze koningin in Make up your mind.
Angela de Jong als mysterieuze koningin in Make up your mind. © RTL / Shody Careman

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *