Ontdek aankomend weekend de Kunstwandeling Diever

[ad_1]

De Diever Art Walk keert dit jaar terug voor een tweede editie op zaterdag 13 en zondag 14 april. Dit tweedaagse evenement brengt de prachtige wereld van kunst en ambacht tot leven op 15 locaties, waar 24 getalenteerde kunstenaars en ambachtslieden hun meest inspirerende werken zullen presenteren.

Tijdens deze kunstroute krijgen wandelaars de kans om persoonlijk in contact te komen met lokale kunstenaars en ambachtslieden, terwijl ze in een huiselijke sfeer, atelier, galerie of atelier hun creaties bewonderen. Van schilderkunst tot beeldhouwkunst, van keramiek tot textielkunst; de diversiteit van de tentoongestelde werken belooft elke bezoeker te verbazen.

Of je nu een doorgewinterde kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar inspiratie, de Diever Kunstwandeling biedt een unieke kans om de rijke artistieke talenten van de regio te ontdekken. Leer meer over de creatieve processen, technieken en verhalen achter de kunstwerken terwijl je jezelf onderdompelt in een wereld vol kleur, vorm en verbeelding.

Bereid je voor om je zintuigen te prikkelen en je geest te verruimen tijdens de Diever Kunstwandeling op 13 en 14 april, beide dagen tussen 11.00 en 16.30 uur. De locaties worden aangegeven met een kleurrijke strandvlag. www.kunstwandelingdiever.nl

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *