Voormalig K3’tje Josje Huisman bevallen van zoon Dai Dai: ‘Zo trots’ | Show

[ad_1]

Josje Huisman (37) is weer moeder geworden. De voormalig K3 maakte maandag op Instagram bekend dat zoontje Dai Dai gezond geboren is. “We zijn zo trots, blij en verbaasd over het hele proces, precies zoals we hadden gehoopt”, jubelt ze.

Huisman deelt een aantal rauwe foto’s, die kort na de geboorte lijken te zijn gemaakt. Het toont het jongetje in de armen van de moeder. Zijn vader Leon Tanate werd ook op camera vastgelegd.

Huisman zit op een roze wolk. ‘Dai Dai Saul Tanate. Geboren op 21 oktober 2023 om 14:35 uur. We zijn zo trots, blij en verbaasd over het hele proces, precies zoals we hadden gehoopt”, stelt ze de jongen voor aan de buitenwereld. Huisman heeft hoogstwaarschijnlijk voor een Japanse naam gekozen: Dai staat voor licht en hoop in het Japans.

De blondine is nu ‘thuis aan het herstellen’. Ze vervolgt: ‘Kamari is een trotse broer die zijn broer Dai Dai veel kusjes en aaitjes (en auto’s) geeft. Liefs van ons.”

Ondertussen stromen de felicitaties binnen. ‘Ja, wat fantastisch, lieve Josje. Gefeliciteerd”, schrijft presentatrice Kim-Lian van der Meij. Ook Ellemieke Vermolen en Laura Ponticorvo laten van zich horen.

Terug naar Nederland

Voor Josje is het haar eerste kind met vriend Leon Tanate, een creatief directeur uit Zwolle. Nadat de zanger twaalf jaar in Antwerpen woonde, verhuisde Huisman voor hem terug naar Nederland.

Josje heeft al een zoon Kamari (4), die ze kreeg met haar ex-vriend en art director/producent Cle Gyimah. Het duo maakte twee jaar geleden bekend uit elkaar te gaan na een relatie van vier jaar. Josje had eerder relaties met Gert Verhulst, Johnny De Mol en Kevin Janssens.

Josje was van 2009 tot en met 2015 K3-zangeres. Een jaar later bracht ze haar eigen boek uit, Dresscode Josje. Vervolgens trad ze op het podium in de Belgische musicalversie van Schoonheid en het beest.


Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *