Peter Bosz vindt dat lage klassering Lens vertekend beeld geeft: ‘Ik weet waartoe ze in staat zijn’ | Nederlands voetbal

[ad_1]

De lage ranking van RC Lens in de Franse voetbalcompetitie zegt Peter Bosz niets. “Het is een goede ploeg, een goede club”, zei de PSV-coach in aanloop naar de uitwedstrijd in de Champions League tegen de huidige nummer 15 uit de Ligue 1.

Lens behaalde 9 punten uit de eerste negen competitieduels. In de Champions League doet de club het aanzienlijk beter, met een gelijkspel bij Sevilla (1-1) en een overwinning op Arsenal (2-1).

“Ik weet waar ze toe in staat zijn”, aldus Bosz, die tot ruim een ​​jaar geleden in de Franse competitie werkte als coach van Olympique Lyon. “Ze zijn met Seko Fofana en Loïs Openda twee belangrijke spelers kwijtgeraakt, al hebben ze er met Elye Wahi een goede speler voor teruggekregen. Het blijft een goede ploeg die in een herkenbaar systeem speelt. Dat systeem spelen ze eigenlijk al sinds hun promotie.” drie jaar geleden.”

Wedstrijdcentrum
• Rekening hier het volledige programma van de Champions League.

Ook Olivier Boscagli blikte vooruit op de wedstrijd. “Lens is een kleine stad, maar de club is groot. Het wordt voor mij een bijzondere wedstrijd. Iedereen kent de bijzondere sfeer hier, we moeten er niet van onder de indruk raken en ons eigen spel spelen.”

Champions League-programma


Stand Champions LeagueBekijk hier onze video’s over de Champions League

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *