ADO Den Haag grijpt naast koppositie in Keuken Kampioen Divisie na zwak optreden tegen Jong Ajax | Nederlands voetbal

[ad_1]

ADO Den Haag is er niet in geslaagd de leiding te nemen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Darije Kalezic bleef steken op één bij Jong Ajax doelpuntloos gelijkspel (0-0).

ADO, dat de laatste drie wedstrijden op rij won en acht doelpunten scoorde, had in Amsterdam moeten winnen om koploper Roda JC en Willem II in te halen. De nummers 1 en 2 op de ranglijst hebben 23 punten, 1 punt meer dan ADO. Jong Ajax staat met 6 punten op de twintigste en laatste plaats.

De wedstrijd tussen FC Groningen en FC Emmen, vorig jaar een wedstrijd in de Eredivisie, eindigde eveneens zonder doelpunten: 0-0. Voor Groningen, nummer 12 op de ranglijst, betekende dit het eerste punt na drie nederlagen op rij. FC Emmen staat op de vijfde plaats.

Derby-spektakel

FC Eindhoven won de derby bij Jong PSV in een spectaculaire wedstrijd: 3-4. Jesper Uneken scoorde een hattrick voor de thuisploeg, maar Tibo Persyn, Sven Simons en Ozan Kökcü draaiden een 3-1-achterstand om in een overwinning.

Helmond Sport en FC Dordrecht gelijkspel 1-1TOP Oss was met 2-0 te sterk voor Jong FC Utrecht en Jong AZ won met 3-0 van De Graafschap.

Bekijk hieronder alle resultaten


Stand Keuken Kampioen Divisie


[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *