Hakim Ziyech na heerlijke goal weer koploper met Galatasary, Leroy Fer krijgt rood | Voetbal

Ziyech, die direct na rust inviel, stond een kwartier op het veld toen hij het duel besliste in Alanya. Vanaf de punt van de zestien krulde hij de bal prachtig in de verre hoek: 0-2. Een paar minuten eerder was de koploper uit de Turkse Süper Lig al op voorsprong gekomen via Baris Alper Yilmaz, die er vervolgens ook nog 0-3 van maakte. Mauro Icardi maakte er vlak voor tijd 0-4 van.

Alanyaspor speelde lange tijd met tien man omdat oud-Feyenoord-speler in de 64e minuut zijn tweede gele kaart kreeg.

Dankzij de overwinning is Galatasaray opnieuw koploper in Turkije met 87 punten uit 32 wedstrijden. Naaste aanvaller Fenerbahçe staat tweede met twee punten minder