Beste golfer ter wereld op dreef ondanks aanhouding na negeren instructies bij dodelijke aanrijding: ‘Mijn hoofd tolt’ | Meer sport

[ad_1]

Scheffler werd kort na zijn arrestatie vrijgelaten. De start van de tweede ronde van de major werd enige tijd uitgesteld vanwege een verkeersongeval in de omgeving, waarbij een dodelijk slachtoffer viel. Volgens de politie probeerde een voetganger de weg over te steken toen hij werd aangereden door een bus op een rijstrook die was aangewezen voor voertuigen die de club binnenreden. De man overleed ter plekke.

Lees ook
Sportkalender 2024 | We kunnen dit jaar uitkijken naar deze prachtige evenementen

ESPN meldde dat Scheffler, 27, wordt beschuldigd van mishandeling van een politieagent, roekeloos rijgedrag en het ongehoorzaam zijn aan de verkeerslichten van een agent. De beste golfer ter wereld werd enige tijd na zijn arrestatie vrijgelaten en zou minder dan een uur voor aanvang van zijn tweede ronde op de golfclub zijn aangekomen.

Scheffler, die anderhalve week geleden voor het eerst vader werd, staat na de eerste dag van het PGA Championship op een gedeelde twaalfde plaats. Vorig jaar eindigde hij op een gedeelde tweede plaats. Vorige maand won hij voor de tweede keer de Masters. Als Scheffler het PGA-kampioenschap wint, zou hij de eerste speler sinds 2015 worden die de eerste twee majors van het jaar wint.

De tekst gaat verder onder het bericht.

Scheffler sloot een tumultueuze dag op het PGA Championship af met een ronde van 66, vijf onder par. “Ik heb nog steeds het gevoel dat mijn hoofd een beetje tolt, maar gelukkig ben ik op tijd terug en heb ik kunnen golfen.” ”, aldus Scheffler. “Ik heb mezelf nu in het toernooi gehouden na een behoorlijk chaotische dag.”

Met zijn ronde van 66 slagen staat de golfer uit Texas momenteel gedeeld op de vierde plaats met een totaal van 133 slagen. Zijn landgenoot Xander Schauffele leidt na twee dagen op het tweede grote toernooi van het jaar met 130 slagen. Vijftienvoudig majorwinnaar Tiger Woods was er niet bij betrokken en moest met 149 slagen het toernooi vroegtijdig verlaten.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *