Topgolfer Scottie Scheffler aangehouden voor tweede ronde PGA Championship

[ad_1]

De Amerikaanse topgolfer Scottie Scheffler is vrijdagochtend gearresteerd toen hij op weg was naar het PGA Championship, zo melden internationale persbureaus. Schleffer zou daar de tweede ronde van het toernooi spelen toen hij geboeid werd op verdenking van tweedegraads mishandeling van een politieagent, het weigeren van politiebevelen en roekeloos rijgedrag.

zegt Schleffer in een verklaring dat er sprake was van een ‘chaotische situatie’, ‘begrijpelijk gezien het tragische ongeval dat eerder had plaatsgevonden’. De politie was onderweg om onderzoek te doen naar een dodelijke aanrijding met een voetganger. De golfer zou hebben geprobeerd het verkeersongeval te vermijden. Schleffer zei dat zijn aanvaring met de politie gebaseerd was op een misverstand en dat het hem niet duidelijk was waar hij mocht rijden. De advocaat van Schleffer zei tegen Reuters dat hij “precies deed wat hem werd opgedragen”. Ze wachten op het proces.

Schleffer, momenteel nummer één op de wereldranglijst, werd op tijd vrijgelaten om aan de tweede ronde te beginnen. Hij stond op de twaalfde plaats na de eerste ronde van het PGA Championship. Het PGA Championship is een van de vier majors van het golfseizoen. Vorig jaar eindigde Scheffler gedeeld tweede op het prestigieuze internationale golfkampioenschap en in april van dit jaar won hij voor de tweede keer de Masters.
[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *