Paris Hilton woest om negatieve reacties op zoontje: ‘Doet meer pijn dan woorden kunnen beschrijven’ | Show

[ad_1]

Paris Hilton is woedend over de negatieve reacties die zij heeft gekregen op een foto van haar acht maanden oude zoontje. De hotelerfgename en realityster noemt de ‘aanval’ van haar kind ‘onaanvaardbaar’.

De 42-jarige Hilton deelde afgelopen vrijdag een foto van haar zoon Phoenix en kreeg commentaar op onder meer de grootte van zijn hoofd. De realityster reageerde eerder al dat hij ‘heel gezond’ is, maar dagen later valt de kritiek haar nog steeds niet mee. “Dit doet meer pijn dan woorden kunnen beschrijven. Ik heb hard gewerkt om een ​​omgeving te creëren waarin alles draait om liefde, respect en acceptatie, en ik verwacht hetzelfde terug”, schreef ze in haar Instagram Stories.

Hilton denkt dat ze het nooit goed kan doen met haar volgers. “Als ik mijn baby niet post, gaan mensen ervan uit dat ik geen geweldige moeder ben, en als ik het wel post, zijn er mensen die wreed en hatelijk zijn. Ik ben een trotse werkende moeder en mijn baby is volledig gezond, schattig en engelachtig.”

De Amerikaan vindt het vreemd dat mensen negatief zijn over een ‘onschuldig’ kind. “Ik hoop dat mensen elkaar met meer vriendelijkheid en empathie kunnen behandelen.”


Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *