Omcirkel alvast in je agenda: 14 juli 2024 wordt een sportdag zonder weerga | Andere sporten

[ad_1]

Al plannen voor juli volgend jaar? Probeer ze te verzetten als ze gepland staan ​​voor 14 juli. Sportliefhebbers doen er verstandig aan de hele zondag hun agenda vrij te maken voor een ongekende Super Sunday.

Op zondag 14 juli wordt in Duitsland niet alleen de finale van het EK voetbal gespeeld, maar strijden de twee beste Zuid-Amerikaanse landen ook om de Copa América. Zondag staat ook de herenfinale van Wimbledon op het heilige gras in Londen op het programma.

Om het nog aantrekkelijker te maken: in de Tour de France maakt het peloton zich die dag op voor een slopende Pyreneeënetappe, die mogelijk beslissend zal zijn in de strijd om de gele trui. Het is een week later de finish van de Tour. Niet zoals elk jaar op de Champs Élysées, maar in Nice. Trouwens, 14 juli is ook een feestdag in Frankrijk. Deze datum viert het begin van de Franse Revolutie in 1789.

De Premier League en de Europese topcompetities genieten in juli nog van hun zomerslaap, maar tegen die tijd bereiden de clubs zich al volop voor op het nieuwe seizoen. Bovendien ging de transfermarkt in juli weer open.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *