Ramiz Zerrouki beleeft ‘droomavond’ in de Kuip: ‘Bevestiging dat we op hoogste niveau kunnen spelen’ | Nederlands voetbal

[ad_1]

Ramiz Zerrouki beleefde een droomavond met Feyenoord in de Champions League. De middenvelder speelde een prima wedstrijd en hielp zijn ploeg met een doelpunt aan de overwinning. “Geweldig, die sfeer in het stadion. Ik heb er echt van genoten.”

“Dit was een prachtige avond, en ik kan zelf ook wel een doelpunt maken”, lachte Ramiz Zerrouki voor de camera van RTL 7. “Met deze sfeer, en op het hoogste niveau… Dit zijn avonden waar je van droomt. Wij Tegen Atlético Madrid speelden we ook goed, maar verloren we. Dit is voor ons een bevestiging dat we ook op dit niveau iets kunnen doen.”

De middenvelder bezorgde Feyenoord met zijn doelpunt een 2-0-voorsprong tegen de Italianen. “Deze kon ik in één keer raken en ik wist meteen dat hij zou blijven hangen”, analyseerde Zerrouki met een brede glimlach bij het zien van de beelden. Slot beloonde hem uiteindelijk met een publiekswissel.

Bekijk hier het doelpunt van Zerrouki tegen Lazio:

“Eigenlijk wilde ik doorgaan, maar ik had wat vermoeidheid in mijn benen. Maar ja, dit is een fantastisch gevoel. Als ik speel, probeer ik altijd alles te geven voor het team. Ik zou graag meer willen spelen, maar uiteindelijk draait het allemaal om het team. Als ik de kans krijg, moet ik mezelf bewijzen. Dit was een mooie avond. Geweldig, die sfeer in het stadion. Ik heb er echt van genoten.”

Dankzij de overwinning op Lazio staat Feyenoord in ieder geval tijdelijk op de eerste plaats in groep E met zes punten. Lazio blijft steken op vier punten. Ook Celtic (0 punten) en Atlético Madrid (vier punten) treffen elkaar woensdagavond. Feyenoord speelt dinsdag 7 november de volgende wedstrijd in de Champions League. De Rotterdammers gaan dan op bezoek bij Lazio in Rome.

Wedstrijdcentrum
• Rekening hier het volledige programma van de Champions League.

Champions League-programma


Stand Champions LeagueBekijk hier onze video’s over de Champions League

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *