Nederlandse hockeycoach (24) gezocht voor moord op sportdocente (21) in school Australië | Buitenland

[ad_1]

In het Australische Sydney wordt donderdag gezocht naar een Nederlandse hockeycoach die in verband wordt gebracht met de moord op een 21-jarige vrouw op een school. De twee hadden een korte relatie die een paar dagen geleden eindigde.

Het lichaam van de 21-jarige Australische Lilie James werd woensdag gevonden in een badkamer van de St Andrew’s Cathedral School, een prestigieuze privéschool. Ze zou op ‘brutale wijze’ zijn vermoord, meldt de politie Sky News Australië op basis van de politie. Het slachtoffer liep ernstig hoofdletsel op.

Familieleden waarschuwden de politie dat James niet naar huis was teruggekeerd. De politie ging vervolgens naar de school en trof het lichaam van de waterpolocoach aan. De politie is nu op zoek naar de 24-jarige Paul T. De politie kon nog niet zeggen of de Nederlander als verdachte wordt aangemerkt.

De man werkte op dezelfde school als het overleden slachtoffer. T. en James hadden volgens De Dagelijkse Telegraaf een korte relatie die een paar dagen geleden eindigde.

De politie onderzoekt momenteel camerabeelden van de school. De school in Sydney blijft in ieder geval tot volgende week gesloten. Er werden bloemen gelegd op de school.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *