‘Allerlaatste’ nummer van The Beatles verschijnt volgende week, met opvallende B-kant | Show

[ad_1]

De iconische Britse band The Beatles brengt donderdag 2 november hun allerlaatste nummer uit. Het nummer heet Nu en dan.

Het nummer uit 1978 heet ‘the last Beatles song’ en is geschreven en gezongen door John Lennon. Ook George Harrison, Paul McCartney en Ringo Starr droegen hun steentje bij en de laatste twee voltooiden de track ruim veertig jaar later. Eerder dit jaar werd bekend dat McCartney de studio was binnengegaan met behulp van AI om een ​​oude demo van The Beatles af te maken.

Nu en dan verschijnt op LP met het eerste nummer van The Beatles, Hou van mij, doe dat uit 1962. In een begeleidende video vertellen McCartney en Starr, evenals Lennons zoon Sean, hoe de release van het nummer tot stand kwam. Op 1 november verschijnt een korte documentaire over het laatste Beatles-nummer.

Er werd ook naar de aankondiging van de groep verwezen op verschillende iconische Beatles-locaties in Liverpool. Zo werden naast Strawberry Field en een Penny Lane-verkeersbord projecties getoond van een wit-oranje cassettebandje, dat ook als wachtscherm op de website van de bekende band te zien was.

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *