Feyenoord waarschijnlijk nog zonder Gernot Trauner op bezoek bij FC Twente: ‘Heeft voor het eerst meegetraind’ | Nederlands voetbal

[ad_1]

De verwachting is niet dat Gernot Trauner komende zondag weer terugkeert in de selectie van Feyenoord als hij op bezoek gaat bij FC Twente (12.15 uur). Dat zei coach Arne Slot op de persconferentie in aanloop naar die Premier League-topwedstrijd.

“Vandaag trainde hij voor het eerst mee met de groep, maar hij gaat sowieso niet starten en ik denk ook niet dat hij bij de selectie komt”, zei Slot over de beschikbaarheid van zijn aanvoerder. “We willen wat meer tijd nemen om hem op de juiste manier voor te bereiden om weer veel te kunnen spelen.”

Michel Vlap en Joshua Brenet onzeker bij FC Twente

Coach Joseph Oosting van FC Twente beslist zaterdag of hij Michel Vlap en Joshua Brenet opneemt in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Vlap ontbrak vorige week door een blessure in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (2-2) en volgde de wedstrijd tussen de FC Twente-fans op de tribune. Brenet was ook niet beschikbaar.

“Michel en Joshua konden vandaag deelnemen aan delen van de training”, aldus trainer Oosting. “Morgen beslissen we of ze zondag in de wedstrijdselectie worden opgenomen.” De geblesseerden Max Bruns en Naci Ünüvar zijn niet inzetbaar.

Oosting kijkt uit naar de wedstrijd tegen de regerend landskampioen. “We hebben geen respect voor Feyenoord, maar bewonderen het wel. We weten wat we kunnen en voor ons is dit een kans om ons met dit soort ploegen te meten. Een mooie uitdaging om te zien hoe ver we zijn gekomen en waar we staan.” Wij spelen thuis en met ons publiek erachter, dat geeft al een enorme boost”, aldus Oosting.

Schema Eredivisie seizoen 2023-2024
kijk hier het volledige eredivisieprogramma voor het seizoen 2023-2024, inclusief alle resultaten. Kijk naar hier de ranglijst.

Programma eredivisie


Stand eredivisie


Luister hier naar al onze voetbalpodcastsBekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *