Wy moatte leare fan it ûntstean fan blautonge | opiny

[ad_1]

Als je fan bent van de minste dingen die je als sprookjesmeisje kunt doen, is het in boer als boerenwisne mei de triënnen en de leeftijd. Gewoon fan van lilkens, maar wel fan van fertriet. Op dit moment slachten de troch-muggen de inheemse blautonge-horde op het platteland.

“Bij het fles-slaam-waaien van mijn zoon krijt het gewoon.” “Het kraakt uit de tanden, ik kan het nauwelijks horen.” “De blik is als een den en de mond, ik kan het gewoon horen.” Dit binnen Samar in dezelfde woorden die ik hoor.

We kunnen symptomen en pijn behandelen, maar maak je er geen zorgen over door slim genoeg te zijn om je te arresteren. Trochdat der yn in het midden van het land in moanne earder ûnderfining wie het misschien heeft, we kunnen in het ynskattende meisje, of in pasjint een kans op herstel hebben. Hopelijk kunnen we onze toespraak gebruiken om over eutanie te beslissen.

Ferline Wykein belle I in bytsje frustrearre mei in collega, omdat jij als sprookjesdokters een beter meisje verlaat en fans plakt aan eutanasearjen. Hij zei dat eutanasie een probleem van veel mensen is, aldus Hopeleas Lijen. Het helpt misschien wel.

Twee mogelijke routes

Er komen twee vragen in mijn oren: zal er sprake zijn van faksin? En: wanneer komt dit virus? Der komt snel in faksin, maar als ik gewoon wit wil. De twadde fraach is nijsgjirrich. Als we het antwoord wit zouden geven, zou het probleem alleen maar worden opgelost, maar misschien kunnen we er iets van leren.

Rûchwei binnen de 2wa-rûtes: via de ymport-fan geïnfecteerde vergoeding of via het meiliften fan-geïnfecteerde muggen kunnen hokfoar transporteren dan ek.

Nu heb ik leuke dingen met mijn milieubewuste bern terwijl ik hem in één keer in de goede ton smijt. Als dit het ‘alziende oog’ van mijn vrouw niet ontgaat, zal ik de kaart van de gemeente bij de kliko moeten hangen.

Bried-plak voor alles

Vasthouden aan Europa zal dit nooit minder pijn doen. Alles komt op deze heuvel, in broodkruimels voor alles, kan ik tegen mezelf zeggen. Harren probleem, soene jo sizze, maar nee hoor: trouwen in de trein en aansteken in Hollân maar op stoke. Dan kunnen we niet eens wat (groene) stroom uit het meisje krijgen.

Het feit dat er geen bijproducten uit de pijplijn komen, die de boeren zelf moeten proberen te hergebruiken, daar houden we nooit bij op. Als je nog steeds geïnteresseerd bent in het uitoefenen van geneeskunde, ik kom gewoon langs. Als ik een econoom zou leren, zou het kwarts snel vallen.

Ik zei net dat het gek is om te volgen, maar het is goed om dit te onderstrepen. Houd zeker rekening met toekomstige risico’s.

Alle boeren, boerinnen, om de hobbybezitters en anderen die in de sector werkzaam zijn in het zonnetje te zetten: geniet in goede gezondheid van deze tijd.

Wim Bosma, Tytsjerk. Feearts en Hurdegaryp

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *