LIVE TOTO KNVB Beker | NEC en Roda JC houden na rust kruit nog droog | Nederlands voetbal

NEC en Roda JC strijden momenteel in de tweede helft (3-3) om de laatste plaats in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. Bekijk de hoogtepunten in het liveblog hieronder. Eerder vandaag plaatsten Cambuur, Willem II en FC Eindhoven zich al.

SC Cambuur kwam aanvankelijk op achterstand tegen MVV, maar won overtuigend: 4-1. Bij rust was de eindstand al bereikt. De Belg Rayan Buifrahi opende in de 18e minuut de score voor MVV. Sekou Sylla maakte gelijk, waarna Milan Smit na een half uur spelen de bal in eigen doel schoot. Ook Michael Breij en Roberts Uldrikis waren trefzeker in de eerste helft voor Cambuur, dat onder coach Henk de Jong de tweede zege op rij boekte. Cambuur versloeg FC Groningen zondag in de eerste divisie met 2-1.

Ook Willem II en FC Eindhoven wonnen. Willem II was met 3-1 te sterk voor de amateurs van SJC in Noordwijk. Max Svensson, Tommy St. Jago en Jeremy Hilterman scoorden voor de Tilburgers, die SJC in de 11e minuut op voorsprong zagen komen. FC Eindhoven schakelde TOP Oss uit: 0-1. Mawouna Amevor scoorde na een uur spelen het doelpunt.

22:28

In Nijmegen hebben we driekwart gehad. Na doelpuntrijke eerste helft bij NEC – Roda JC met zes doelpunten (3-3) moeten we na rust nog wachten op het eerste gevaarlijke moment

22:03

Willem II wordt zaterdagavond bij de loting voor de tweede ronde vergezeld door collega-provinciaals FCEindhoven, dat na twaalf minuten blessuretijd in Oss met 1-0 wint van TOP (0-1)! Wedstrijdwinnaar is Mawouna Amevordie in de 61e minuut een penalty omzette.

21:51

Willem II komt na een moeizame overwinning op de amateurs SJC van de vierde divisie naar de tweede ronde.

21:49

Doel Willem II!

21:47

21:43

Doel Roda JC!

Wat een wedstrijd! Op slag van vrede komt Roda JC in De Goffert op 3-3 Matisse Didden.

21:40 uur

Het is weer een wedstrijd in Nijmegen zo Sami Ouaissa maakt er 3-2 van met zijn tweede van de avond.

21:28

Doel FC Eindhoven!

De bezoekers komen door bij 1-0 in Oss Mawouna Amevor.

21:27

Doel NEC!

Gat nu in Nijmegen, waar NEC een valse start Roda JC repareert razendsnel: 3-1 door Bart van Rooij.

21:24

Doel NEC!

De thuisploeg komt door Magnus Mattson bij 2-1.

21:14

21:11

Doel NEC!

Dat is snel! NEC komt door Robert González binnen 100 seconden weer naast Roda JC!

21:09

De Limburgers kwamen in de 7e minuut op voorsprong bij NEC door een doelpunt van Sami Ouaissa.

20:50

De ruststanden van de wedstrijden van 20.00 uur:
• TOP Oss – FC Eindhoven 0-0
• SJC – Willem II 1-2

Over tien minuten begint de laatste wedstrijd van de eerste ronde: NEC-Roda JC.

20:36

Cambuur naar tweede ronde

Cambuur versloeg MVV met 4-1 en plaatste zich na een valse start probleemloos voor de tweede ronde. Na een spectaculaire eerste helft (4-1) namen beide clubs na rust gas terug.

20:21

Doel Willem II

En ook snel 1-2 voor de Tilburgers Tommy St.Jago.

20:17

Max Svensson herstelt de schade snel.

20:12

Doel SJC!

SJC komt binnen Noordwijk verrassend op voorsprong tegen Willem II Martijn van Tricht.

20:02

Ook TOP Oss – FC Eindhoven en SJC – Willem II zijn gestart.

19:37

De opstellingen van TOP Oss En FCEindhovendie om 20.00 uur van start gaat in de Frunt het Heesen Stadion in Oss. Scheidsrechter is Clay Ruperti.