Wat Eten We Vandaag: Tomatenrisotto met burrata | Koken & Eten

[ad_1]

De zachtheid van burrata tegen de zoete smaak van rijpe tomaten is een klassieke smaakcombinatie. Verwerk ze samen in een risotto en je hebt een heerlijk gerecht.

Dit recept is afkomstig van Eatertainment.

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vegetarisch, hoofdgerecht

Ingrediënten:
– 1 ui
– 1 teentje knoflook
– 250 g kerstomaatjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 150 g risottorijst
– 125 ml droge witte wijn
– 40 gr Parmezaanse kaas
– 750 ml groentebouillon
– 150 g gezeefde tomaten
– Peper en zout
– 4 takjes basilicum
– 1 bolletje burrata

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijken Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze met behulp van de weekmenuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten met o.a. voedingswaarden, tips, workshops en receptvideo’s. Vind persoonlijke eetinspiratie, online en bij jou in de buurt.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *