Voetbalpodcast | ‘Lazio-Feyenoord is een van de grootste duels uit de recente historie van de club’ | Nederlands voetbal

[ad_1]

Feyenoord staat op de drempel van een historische prestatie: een winterslaap in de Champions League. Met een overwinning in Rome is dat doel zo goed als bereikt. Al heeft Arne Slot wel wat zorgen. PSV is oppermachtig in de Eredivisie, maar nog niet in Europa. Verder bespreekt Etienne Verhoeff met Rik Elfrink de zoektocht naar scheidsrechters en de gebeurtenissen in de KKD.

“Het zou een topprestatie zijn voor Feyenoord als ze een winterslaap zouden houden in de Champions League”, begint Elfrink over Lazio-Feyenoord. “Zeker in deze tijd met al die superkrachten. PSV heeft ook een kans, maar moet deze week wel van Lens winnen.”

Het mooie is dat PSV oppermachtig is in de Eredivisie. Nog geen puntenverlies. Grote overwinningen. Terwijl Feyenoord al zeven punten heeft laten liggen. “Je hebt het idee dat Feyenoord een hogere bovengrens heeft laten zien dan PSV. Alleen in de Premier League is de ploeg van Peter Bosz consistent geweest en heeft alle wedstrijden met minimaal twee doelpunten verschil gewonnen.”

Beluister nu de hele podcast via AD.nl, de AD App of je favoriete podcastplatform.

Schema Eredivisie seizoen 2023-2024
kijk hier het volledige eredivisieprogramma voor het seizoen 2023-2024, inclusief alle resultaten. Kijk naar hier de ranglijst.

Luister hier naar al onze voetbalpodcastsBekijk hier alle video’s over het Nederlandse voetbal

Miniatuurvoetbalpodcast
Miniatuurvoetbalpodcast © AD-video

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *