Wat Eten We Vandaag: Lasagnette met spek | Koken & Eten

[ad_1]

De naam ‘lasagnette’ is afgeleid van het Italiaanse woord ‘lasagne’, omdat deze heerlijke pastavariant een beetje op zijn grote broer lijkt. Bij een lasagnette worden de ongekookte lasagnevellen door de pastasaus geroerd, waarna ze in de saus garen. Hierdoor is het een makkelijk eenpansgerecht dat, in tegenstelling tot een gewone lasagne, weinig inspanning vergt.

Dit recept is afkomstig van Eatertainment.

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: vlees, hoofdgerecht

Ingrediënten:
– 1 witte ui
– 250 g kerstomaatjes
– 1 courgette
– 150 g gerookte spekreepjes
– 300 g spinazie
– Peper en zout
– 100 g ricotta
– 300 ml gezeefde tomaten
– 200 ml groentebouillon
– 2 laurierblaadjes
– 300 g lasagnevellen
– 2 takjes verse basilicum

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijken Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze met behulp van de weekmenuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten met o.a. voedingswaarden, tips, workshops en receptvideo’s. Vind persoonlijke eetinspiratie, online en bij jou in de buurt.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *