Tien aanhoudingen bij politieonderzoek naar georganiseerde misdaad in Fryslân, Groningen en Drenthe: drugs, vuurwerk en auto’s in beslag genomen

[ad_1]

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie. Foto: ANP

De politie heeft dinsdag invallen gedaan bij diverse bedrijfsloodsen en woningen in Fryslân, Drenthe en Groningen in het kader van onderzoek naar de georganiseerde misdaad op het gebied van soft- en harddrugs, vuurwerkhandel en het witwassen van geld. Tien mensen zijn gearresteerd, meldt de politie woensdag.

Bij de invallen werd een werkend drugslaboratorium aangetroffen, zwaar professioneel vuurwerk en chemicaliën bestemd voor de productie van synthetische drugs. De politie trof ook verschillende soorten drugs aan, waaronder cocaïne en hennep, en nam voertuigen en andere waardevolle spullen in beslag.

Mogelijk meer arrestaties

Het onderzoek loopt nog en de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Eén van de locaties waar een inval heeft plaatsgevonden is in Bovensmilde in Drenthe. Over andere locaties kan de politie vanwege het lopende onderzoek geen uitspraken doen.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *