Man met schotwond uit brandend huis gehaald, slachtoffer overlijdt ter plekke | Binnenland

[ad_1]

Een ernstig gewonde man met een schotwond is vrijdag vroeg door de brandweer gered uit een brandende woning in het Entrepotgebouw in Rotterdam Zuid. Pogingen om het slachtoffer te reanimeren waren tevergeefs. De man overleed ter plekke.

Om kwart voor drie in de ochtend hoorden omwonenden een harde knal, waarvan sommigen dachten dat het vuurwerk of een explosief was. Kort daarna werd rook waargenomen uit de woning op de tweede verdieping, gelegen boven de restaurants in het Entrepotgebouw op de Kop van Zuid.

Binnen trof de brandweer een zwaargewonde man aan. In de woning was verder niemand aanwezig. Het slachtoffer werd naar buiten gebracht, waar de hulpdiensten hem probeerden te reanimeren. De man bleek te zijn neergeschoten. Zijn verwondingen waren zodanig dat hij ter plekke overleed. Over zijn identiteit kan de politie nog niets zeggen.

Sommige buren verlieten uit voorzorg hun huizen

De brandweer heeft met de ladderwagen de verdieping van de getroffen woning bereikt. Er kwam donkere rook uit de ramen. De brand was snel onder controle. Uit voorzorg moesten enkele buren hun woning, officieel gelegen aan het Handelsplein, verlaten.

De politie startte direct een groot onderzoek. De grote vraag is wat er binnen is gebeurd. Er is nog geen verdachte aangehouden. De schutter is dus nog voortvluchtig. Getuigen die iets hebben gezien of gehoord, worden verzocht de politie te bellen.

In de podcast De Zaak Luister hieronder naar de nieuwste afleveringen! Geen aflevering missen? Schrijf je dan in via Spotify of Apple-podcast!

Opmerking? Brieven kunt u sturen naar de redactie van onze lezers (met voor-, achternaam en adres, deze laatste niet voor publicatie). Een lezersbrief bedraagt ​​maximaal 150 woorden en kan worden ingekort. Wij plaatsen geen anonieme brieven.[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *