Maxime Meiland zal haar droomvilla niet met dikke winst verkopen | Show

[ad_1]

Het lijkt erop dat Maxime Meiland geen winst gaat maken op de verkoop van haar luxe villa in Noordwijk. De vraagprijs ligt onder het bedrag van de hypotheek die zij erop heeft geplaatst.

Eerder deze week werd duidelijk dat de 27-jarige dochter van Martien Meiland en haar man Leroy besloten hun twintigersvilla in Noordwijk, die zij in februari kochten, te verkopen. te koop te zetten. Wat de vraagprijs voor het huis uit 1927 zou zijn, was nog niet bekend. Negen maanden geleden betaalden ze 2.175.000 euro voor ‘De Meezen’, een huis dat Maxime zelf omschreef als haar droomvilla.

Dit is nu te zien op Funda de vraagprijs voor de ‘authentieke en karakteristieke villa’ bedraagt ​​2.195.000 euro. Als de kopers niet overbieden, lijkt het erop dat Maxime en Leroy met een (klein) verlies te maken krijgen. Want de vraagprijs is weliswaar 20.000 euro meer dan wat ze ervoor hebben betaald, maar lager dan de hypotheek van 2,2 miljoen euro op het pand. Dat blijkt uit gegevens van het Kadaster.

Daarnaast maakten Maxime en Leroy kosten voor de makelaar en notaris en gaven ze de villa een grote make-over. De terracotta en gele kleuren van de voormalige bewoners (zie hier de oude foto’s) zijn vervangen door frisser groen en bordeauxrood. Er staat nu ook een veiligheidshek rond het verwarmde zoutwaterzwembad, zodat dochters Claire en Vivé er niet zomaar bij kunnen.


Droom plek

Villa ‘De Meezen’ heeft een woonoppervlakte van 327 vierkante meter. Het beschikt over zes slaapkamers, drie badkamers en een luxe keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Er is een dubbele garage en zoals gezegd een verwarmd zwembad. ‘Een droomplek’, zo omschreef Maxime het. ‘De meiden met hun voeten in het gras… In de winter voor de open haard, net als vroeger. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik/wij dit zouden bereiken. Intens gelukkig”, schreef ze in februari bij een foto van de groene voordeur. Waarom zij en haar man het huis nu te koop zetten, is nog niet helemaal duidelijk. Haar moeder Erica Renkema vertelt op deze site dat ‘er iets beters is gekomen’. Dat zal enige tijd duren’, maar dat ze het huis al te koop hebben gezet.

Verhuizen is de Meilandjes niet vreemd. Maxime en Leroy vonden hun in 2021 gekochte halfvrijstaande woning in Noordwijk al snel te klein, waarna ze voor 1,2 miljoen nog een luxe halfvrijstaande villa kochten. Zeven maanden later kwam het op de markt. Volgens woningsite Bekende Buren wisten zij het pand voor 1,3 miljoen euro te verkopen.

De villa van Maxime Meiland tijdens de aankoop.
De villa van Maxime Meiland tijdens de aankoop. © Talpa

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *