‘Ontroerde’ Linda de Mol blij met zelfspot prijswinnende dochter Noa | Show

[ad_1]

Linda de Mol is ‘ongelooflijk trots’ op haar dochter Noa Vahle, die donderdagavond in Koninklijk Theater Carré de Televizier-Ring Talent in ontvangst nam. Dat zegt De Mol desgevraagd in een verklaring. De presentatrice keek ‘met emotie toe’ op het moment dat haar dochter de prijs won.

Zij informeerde het ANP. Vahle maakte tijdens haar toespraak grapjes over ‘de kruiwagen’ die ze heeft gekregen vanwege haar familie – naast haar beroemde moeder ook oom John de Mol en neef Johnny de Mol. Linda de Mol vond die grap sterk. “Zelfverachting is altijd goed”, zegt ze. “Ze is zich er heel goed van bewust dat ze bepaalde kansen heeft gekregen, maar ze heeft ze echt met beide handen gegrepen en met veel hard werken en de juiste instelling, in combinatie met veel talent en sportkennis, heeft ze heeft op eigen kracht haar plek in de wereld gevonden en de mediawereld veroverd.”

Ondanks haar memorabele werkjaar ziet de 23-jarige Vahle zichzelf niet snel ‘een heel grote andere stap’ zetten, zei ze donderdagavond tegen deze site. “Ik vind waar ik nu sta gewoon geweldig en ik wil me gewoon op dat gebied ontwikkelen.” Haar hart ligt bij de sportverslaggeving; Ziet ze zichzelf ooit de Oranje Zomer presenteren? “Daar ben ik nog niet mee bezig. Wat ik nu doe vind ik echt fantastisch.” Eén ding weet de presentatrice zeker: de prijs komt op een prominente plek in haar huis te staan. “Dan kan ik er goed naar kijken.”

Vahle had van haar moeder ook een tip gekregen voor de prijsuitreiking. “Heb een sportief gezicht en klap als je niet wint.” Vahle kreeg donderdag de voorkeur van het publiek boven presentatoren Jurre Geluk en Monica Geuze.

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *