Geen nieuwe Lakeside-finale voor Jelle Klaasen, die strandt tegen landgenoot Chris Landman | Sport regio

[ad_1]

Jelle Klaasen slaagde er niet in de finale van de Lakeside, het WDF Wereldkampioenschap, te bereiken. De darter uit Alphen kwam in de halve finales op een 3-1 voorsprong in sets, maar verloor uiteindelijk met 3-5 van landgenoot Chris Landman.

Klaasen won verrassend genoeg het toernooi op Lakeside in 2006. Zeventien jaar later was hij opnieuw dicht bij de eindstrijd. Het is voor Landman de eerste keer dat hij de finale bereikt. Hij treft zondag de Belg Andy Baetens, die in de andere halve finale de Zweed Dennis Nilsson versloeg.

De WDF World Cup staat in de schaduw van de Professional Darts Corporation (PDC) World Cup, die op 15 december begint in Alexandra Palace.

Blijf op de hoogte van het laatste sportnieuws via de Brabants Dagblad nieuwsbrief!

Voor alle sportliefhebbers is er goed nieuws: BD.nl heeft dagelijks een sportnieuwsbrief! Via deze nieuwsbrief ontvang je als lezer het meest relevante en laatste sportnieuws direct in je inbox. Klik op deze link en vink de sportnieuwsbrief aan. Vul je e-mailadres in en je bent klaar om elke dag, rond de lunch, het laatste sportnieuws te ontvangen.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *