‘Wat is het belang om het nieuws van het stoppen van Op1 te lekken?’ | Show

[ad_1]

AD MediapodcastHet mediapanel is even scherp als altijd, maar deze week is er toch wel wat lof voor mediajournalist Dennis Jansen, die vorige week extra scherp was met twee grote primeurs: zekeringen van de dagelijkse talkshow Op 1 en de overdracht van Matthijs van Nieuwkerk naar RTL4.

Presentator Manuel Venderbos probeert een kijkje te nemen in de journalistieke keuken en vraagt ​​zich in de podcast hardop af: ‘Hoe werkt dat, zo’n primeur? En wat is het belang van het nieuws over stoppen Op 1 lekken?’ Een klein lesje journalistiek dus voor de luisteraar.

Op 1– presentatoren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz zijn boos. Laatstgenoemde heeft ernstige twijfels over de gang van zaken en stelt vragen die het panel ook graag beantwoord zou zien door NPO-voorzitter Frederieke Leeflang.

Ook het tv-interview van Matthijs van Nieuwkerk komt aan bod, Expeditie Robinson passeert, Winter vol liefde wordt genoemd en er is een klein stukje Eurovisie Songfestival-vertolking. En, Tenslottede nominaties voor de AD Media Awards van dit jaar zijn bekend gemaakt.

Dus luister! Naar de wekelijkse AD Media Podcast, waarin tv-columnist Angela de Jong en verslaggevers Dennis Jansen en Mark den Blanken alle hoofd-, rand- en bijzaken op mediagebied bespreken. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos. Gebruik je liever je favoriete podcast-apps via Spotify of Appel? Welke kan! Vind al onze podcasts op ad.nl/podcasts.

Op1-presentatrice Carrie ten Napel.
Op1-presentatrice Carrie ten Napel. ©ANP/ANP

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *