Trainer John van den Brom laan uitgestuurd bij Poolse club Lech Poznan: ‘Vorig seizoen uitstekend werk geleverd’ | Nederlands voetbal

[ad_1]

In zijn eerste seizoen bereikte Van den Brom met Lech Poznan de kwartfinales van de Conference League. Latere finalist Fiorentina was wat dit betreft te sterk. Dit seizoen werden Van den Brom en Lech uitgeschakeld in de voorronde van het derde Europese clubtoernooi.

Van den Brom was eerder coach van ADO Den Haag, Vitesse, Anderlecht, AZ, FC Utrecht, Genk en het Saoedische Al-Taawoun. Bij laatstgenoemde club werd hij binnen twee maanden ontslagen en kort daarna tekende hij bij Lech Poznan.

“We hebben besloten uit elkaar te gaan. We hebben de situatie lange tijd geanalyseerd en zijn tot de conclusie gekomen dat dit op dit moment de beste oplossing is”, aldus ploegleider Tomasz Rząsa. op de website van Lech Poznan. “John heeft vorig seizoen uitstekend werk geleverd toen we de historische kwartfinales van de Conference League bereikten. Voor dit alles verdient hij een groot eerbetoon. We nemen in goed overleg afscheid en spreken onze dankbaarheid uit voor het werk dat John van den Brom hier heeft verricht.”

De Pool Mariusz Rumak neemt voorlopig de taken van Van den Brom over. Lech Poznan staat momenteel derde in de Poolse competitie. De club eindigde daar vorig seizoen onder Van den Brom. Het gat met leider Slask Wroclaw bedraagt ​​acht punten na negentien (van de 34) ronden.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *