Tafeltennissers Klimaatgroep Stars gunnen Taverzo 2 slechts vier games

[ad_1]

Klimaatgroep Stars heeft een klinkende overwinning behaald in de Premier League. In Middelstum wonnen de tafeltennissers met 7-0 van het tweede elftal van Taverzo. In totaal stonden de Groningers hun tegenstander slechts vier wedstrijden toe.

Colin Rengers opende zondagmiddag namens Klimaatgroep Stars het bal door Jonah Kahn met 3-0 te verslaan. De wedstrijd die volgde, tussen Alexis Douin en Arjan Huiden, was de enige spannende wedstrijd van de middag.

Thuisspeler Douin kwam tweemaal op achterstand, maar werkte beide keren weg. Hij won de vijfde en beslissende game met 11-4.

Shuohan Men had in haar twee wedstrijden geen problemen met haar tegenstanders. Zowel Patrick Bruijne als Kahn werden overtuigend met 3-0 verslagen. Ook Douin gunde Bruijne geen game en Rengers kreeg slechts één game tegen Huiden.

In het dubbelspel, de laatste partij van de middag, verloren Douin en Rengers de eerste wedstrijd tegen het duo Huiden en Bruijne, maar daarna werd de boel op orde gebracht met 11-8, 11-8 en 11-9.

Tweede in het klassement

Door de klinkende overwinning staat Klimaatgroep Stars halverwege de najaarscompetitie nog tweede op de ranglijst, achter Taverzo 1. De koploper won in vier wedstrijden 26 wedstrijden, de Groningers wonnen er vier minder. De ploeg van coach Jan Tammenga zal de resterende drie wedstrijden zware wedstrijden spelen tegen koploper en nummer drie Maashorst.

In het laatste duel voor de play-offs gaat Hilversum op bezoek bij Middelstum. De Groningers moeten in de top vier eindigen om te strijden om de landstitel.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *