Angela de Jong: ‘Ik begin me ernstig zorgen te maken of het boerin Bernice wel gaat lukken’ | Show

[ad_1]

Podcast BZV CaféDe eerste slapeloze nacht van de logeerweek boer zoekt vrouw is klaar. De vijf boeren proberen ieder op hun eigen manier hun liefdeskandidaten beter te leren kennen, maar dit verloopt niet op elke boerderij even vlot. “Opvallend is dat ze geen vragen stellen en weinig interesse tonen in de achtergronden van hun gasten”, zegt Angela de Jong.

In de podcast AD BZV Café de tv-columnist bespreekt de laatste ontwikkelingen in de buitenlandse editie van boer zoekt vrouw. In Slowakije hoorden we huisgast Robin over boer Richard zeggen dat ‘ze elkaar nog moeten vinden’. ‘Hij heeft me nog niet veel gevraagd.’ Ook in Zweden zei een gast (Yorick) dat hij “nog steeds de diepte mist”.

“Ik begin me echt zorgen te maken over Bernice”, zegt Angela de Jong. ‘Yorick zei dat hij wil bidden. Dat is een mooie opening om over het geloof te praten, waar Bernice zelf een uitgesproken mening over heeft. Maar ze zegt niets. Alleen: ‘shit, nagel gebroken’. Haar kinderlijke reactie doet mij twijfelen of het haar zal lukken.”

Bij Claudia in Normandië ontstonden tijdens het diner diepere gesprekken toen Paul, die zelf net een coachingspraktijk is begonnen, vroeg naar de overleden echtgenoot van de 57-jarige melkveehouder. En ook in Denemarken zagen we emoties ontstaan. “Als je zo lang alleen bent, vraag je je af of dat nog wel kan”, zei de openhartige Ellen tegen Haico. “Dat was nogal wat.”

Kortom: luister ernaar AD BZV Caféelke zondag om 21.20 uur, direct daarna boer zoekt vrouwmet vaste stamgasten Angela de Jong. De presentatie is in handen van Manuel Venderbos.

Lees al het nieuws over Boer zoekt vrouw in ons speciaal bestand.

Luister hieronder naar onze Boer Wil een Vrouw-podcast met Angela de Jong. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bernice en Yvon Jaspers in Boer zoekt Vrouw Europa.
Bernice en Yvon Jaspers in Boer zoekt Vrouw Europa. © NPO

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *