Busy Saturday evening for firefighters ahead of New Year’s

[ad_1]

De brandweer was de laatste nacht voor oudejaarsavond druk bezig. Zaterdagavond en zondagochtend waren er door het hele land kleine brandjes die om reactie vroegen.

Volgens Omroep Brabant vlogen in Veldhoven, Noord-Brabant, vijf auto’s in brand. De politie meldde dat de brand rond 12.30 uur uitbrak in een auto op een aanhanger op Korze. Het vuur verspreidde zich vervolgens naar vier auto’s aan weerszijden van de trailer. Volgens de politie behoorden die voertuigen tot een naschoolse opvang.

De politie meldt dat er in de omgeving vuurwerkresten zijn aangetroffen, maar zegt vervolgens dat dit niet de brand heeft veroorzaakt. Er wordt onderzocht hoe de brand is ontstaan.

De brandweer van Amsterdam twitterde zondagochtend dat ze reageerde op een brand in een woning aan het Dennenrodepad, in stadsdeel Zuidoost. Dat vuur was snel geblust. De bewoner liep diverse brandwonden op toen ze zelf probeerde de vlammen te doven.

In Emmen vloog ook een auto in brand, volgens omstanders gebeurde dit nadat er vuurwerk was afgestoken, meldt RTV Drenthe. In Vlaardingen zijn volgens Rijnmond opnieuw twee auto’s uitgebrand.

Ook in Vroomshoop in Overijssel stond een geparkeerde auto in brand, bevestigt de politie na eerste melding van Tubantia. Er is kans op brandstichting. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan van het incident, aldus de politie.

De brandweer kwam uit bij een brandende auto in Veenendaal. Er is brand ontstaan ​​in een woning in Roden, Drenthe, waar de politie onderzoek naar doet. Een lokale website meldt dat in Lunteren, Gelderland, een caravan door brand is verwoest.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *