Zanger Lewis Capaldi merkt verbetering gezondheid door rustpauze | Show

[ad_1]

Lewis Capaldi heeft slechts een paar maanden na het begin van zijn pauze al een verbetering in zijn fysieke en mentale gezondheid opgemerkt. De zanger, die last heeft van Tourette en angstklachten heeft, schreef zondag op Instagram dat het ‘heel goed’ met hem gaat.

De 27-jarige Schot zette in juni een punt achter zijn tournee om zich op zijn gezondheid te concentreren. “Ik heb met een aantal fantastische professionals samengewerkt om meer te leren over mijn Tourette- en angstproblemen en deze beter te beheersen. Ik ben erg blij om te kunnen zeggen dat ik een duidelijke verbetering heb gezien sinds ik in juni besloot wat vrije tijd te nemen.”


De zanger van hits als Voordat je gaat En Iemand van wie je hield heeft de afgelopen maanden ook veel steun gekregen van zijn fans. “Ik heb nog nooit zo’n steun ervaren en dat maakt me erg enthousiast om in de niet al te verre toekomst weer te doen waar ik van hou.”

Vijf extra nummers

Capaldi vindt het jammer dat hij zijn nieuwe album af heeft Gebroken door het verlangen om hemels gezonden te worden heeft door zijn pauze niet kunnen promoveren zoals hij zou willen. De zanger heeft echter besloten om op nieuwjaarsdag een uitgebreide versie met vijf extra nummers uit te brengen. “Het zou zonde zijn als deze vijf extra nummers, die voor mij zo bijzonder zijn, op mijn harde schijf zouden blijven staan ​​en nooit het daglicht zouden zien.”

De zanger zal zich nu verder op zijn gezondheid concentreren en ‘misschien wat muziek schrijven’. “Ik wil er absoluut zeker van zijn dat ik weer 100 procent ben voordat ik weer de shows ga doen waar ik het meest van houd!”

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *