Marco Schuitmaker botst met auto tegen dier op snelweg, en weet nu echt dat een engelbewaarder bestaat | Show

[ad_1]

Op de avond van zijn grote hit Beschermengel in de Top 2000 werd gespeeld, bleek zanger Marco Schuitmaker zelf een beschermengel te hebben om op terug te vallen. Op weg naar een optreden in De Brabantse Winter in Den Bosch kwam hij ongedeerd vrij bij een auto-ongeluk. Hij kwam in botsing met een dier dat de snelweg A7 overstak.

Het ongeval gebeurde zaterdagavond nabij het Friese plaatsje Terwispel. Vermoedelijk stak er net een hert of een ander dier de weg over toen de 24-jarige zanger aanreed, vertelt Schuitmakers-manager Ronald Bronsema Dagblad van het Noorden. “Gelukkig raakte Marco zelf niet gewond, maar hij was behoorlijk geschrokken.”

Met alternatief vervoer kon Schuitmaker, uit het Drentse Peize, voor zijn optreden daar alsnog naar de Brabanthallen in Den Bosch rijden. Zijn grote hit Beschermengel werd dit jaar ruim 60 miljoen keer gestreamd op Spotify en behoort met nummer 243 tot de hoogste nieuwkomers in de Top 2000. In het laatste uur van de zaterdagavond verschijnt dit nummer, in de jaren zeventig geschreven door Pierre Kartner voor het Belgische schlager zangeres Mieke is aan de beurt in de Lijst der Lijsten.

Opmerkelijk genoeg gaat het nummer over iemand die ternauwernood een auto-ongeluk overleefde.



Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.



Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *