Zlatan Ibrahimovic vindt dat Mario Balotelli zijn talent heeft verprutst, Italiaan bijt terug met gevat antwoord | Buitenlands voetbal

[ad_1]

Actie reactie. Zlatan Ibrahimovic (42) kreeg een treffende reactie van Mario Balotelli (33) toen de Zweed die andere excentrieke spits ervan beschuldigde simpelweg zijn talent te verspillen. Een sneer waar Balotelli via een goedgekozen foto op sociale media wel mee om wist te gaan. Het is niet de eerste keer dat de twee naar elkaar uithalen.

Ibrahimovic was in Trento aanwezig bij het ‘Festival dello Sport’, een sportevenement georganiseerd door de Italiaanse krant ‘La Gazzetta dello Sport’. Daar werd hij gevraagd naar zijn periode bij Inter (2006-2009) en zijn band met toenmalig teamgenoot Mario Balotelli – eveneens een excentrieke spits. Zlatan beet niet op zijn tong.

“Als een speler de kans krijgt om zijn talent optimaal te benutten en hij grijpt die kans niet… Dat is jammer. Balotelli heeft zoveel kansen gehad, maar hij heeft ze allemaal verspild. Hij heeft zijn talent gewoon weggegooid. Dat is de harde waarheid.”

De woorden verspreidden zich snel op sociale media en bereikten Balotelli zichzelf. Er kwam geen reactie. De Italiaan plaatste een foto van zichzelf met de Champions League-trofee op zijn Instagram-account. Een beker die Ibrahimovic ondanks zijn indrukwekkende carrière nooit wist te winnen. Een smet op zijn carrière. Balotelli voegde drie harten toe en tikte Zlatan aan. Zodat de boodschap zeker zou overkomen.

Balotelli's reactie.
Balotelli’s reactie. © Instagram Balotelli

Studeren

Het is al een tijdje duidelijk dat de twee niet de beste vrienden zijn. In een Q&A drie jaar geleden verwees Balotelli naar het alfamannetje in Zlatan. En dat de Zweed jonge nieuwkomers niet graag hartelijk wilde verwelkomen. “Op een dag kwam Zlatan naast mij staan. Hij zei tegen mij: ‘Denk je dat je goed genoeg bent om hier te voetballen? Maak de training af, ga naar huis en kom niet meer terug”, zei Balotelli tegen ex-Ballon d’Or-winnaar Fabio Cannavaro.

“Elke keer dat ik daarna het veld opkwam, zei Ibrahimovic dat ik niet goed genoeg was. Hij bleef maar zeggen dat ik voetbal moest vergeten en mijn tijd moest besteden aan studeren voor school.”

Balotelli en Zlatan speelden twee jaar samen bij Inter. De Zweed vertrok in 2009 naar FC Barcelona, ​​de Italiaan beproefde vanaf 2010 zijn geluk bij Manchester City.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *