Jandino Asporaat wordt stewardess – Leeuwarder Courant

[ad_1]

Na vier succesvolle films en twee uitverkochte theatertournees keert de welbespraakte publiekslieveling Jandino Asporaat, alias Judeska, terug in een hilarische farce, geproduceerd door Het Huis van Asporaat. Hij wordt stewardess.

Nadat Asporaats alter ego, de lieftallige en eigenzinnige Judeska, voor de zoveelste keer wordt ontslagen, geeft het uitzendbureau haar nog één allerlaatste kans. Ze wordt stewardess.

Judeska is natuurlijk opgetogen en ziet het al in gedachten, de lange reizen, de luxe hotels, de cocktails en de zwembaden, maar die droom komt niet uit. De zaken liggen iets anders: Judeska is aangenomen als grondstewardess.

Geen glitterglamour, maar lange werkdagen vol zware bagage en mopperende reizigers. Judeska besluit er op haar eigen luide manier een einde aan te maken.

Jandino Asporaat is een stand-up comedian, televisiepresentator en zanger, bekend van zijn humoristische talkshow De Dinoshow en de vele personages die hij speelt.

Judeska Airlines : 27/10 De Lawei, Drachten; 1/12 De Klinker, Winschoten; 9/12 De Harmonie, Leeuwarden; 16/12 De Molenberg, Delfzijl.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *