Lieke en Melissa zijn samen Clubkampioen van sv Dynamiek uit Havelte

[ad_1]

SV Dynamiek uit Havelte hield afgelopen zaterdag haar Clubkampioenschappen in sporthal Meester Erve in Havelte. Er was veel enthousiasme voor deelname; vrijwel alle leden hadden zich aangemeld. En bijzonder: dit jaar zijn er niet één maar twee Clubkampioenen.

Na twee competitierondes waarin diverse medailles werden uitgereikt, werden de twee clubkampioenen van 2023 bekend gemaakt: Lieke Heupink en Melissa Bergman hadden precies evenveel punten en mochten samen de welverdiende wedstrijdbeker in ontvangst nemen. Een tweede prijs ging naar: Liz Molenkamp en Mette Bril gingen met de derde prijs naar huis.

Goed gevuld

De afgelopen weken hadden de leden zich onder de bezielende leiding van Herma Scheppink en haar assistenten goed voorbereid op de Clubkampioenschappen. De gymzaal was goed gevuld met ouders en belangstellenden, die zaterdag eindelijk de voortgang van de gymnasten konden bekijken.

Overdag werden de pauzes verlevendigd door de dansgroepen van de club. Onder leiding van Petan Bont werd tweemaal een enthousiaste dansdemonstratie uitgevoerd. De selectie turnsters beschikt dit seizoen over nieuwe wedstrijdtenues. Het Clubkampioenschap was de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *