Cristiano Ronaldo bij ruime voorsprong Portugal belaagd door veldbetreder in Bosnië | Buitenlands voetbal

[ad_1]

Met filmpjeCristiano Ronaldo werd aangevallen door een toeschouwer tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Portugal en Bosnië & Herzegovina. De speler die het veld betrad zocht de confrontatie met de Portugese ster en werd vervolgens ruw van het veld getrokken.

Na 38 minuten spelen verscheen de man plotseling in de hoek van het veld, waar Ronaldo net een inworp had genomen. Op beelden van de wedstrijd is duidelijk te zien hoe de man opdringerig om Ronaldo heen beweegt. Een handjevol stewards die erheen snelden, konden de man wegtrekken van de Portugese superster, die ongedeerd ontsnapte. Wat de bedoelingen van de man waren, is niet duidelijk.

Op het moment van het incident stond Portugal al met 0-4 voor. Ronaldo maakte zelf de eerste twee doelpunten, waarna Portugal via Manchester United-middenvelder Bruno Fernandes en Barcelona-speler João Cancelo verder op voorsprong kwam. Portugal is al zeker van deelname aan het EK 2024 in Duitsland, het Zuid-Europese land heeft tot nu toe alle wedstrijden in groep J gewonnen.


Dit is de stand in de Nederlandse groep voor de EK-kwalificatie


Luister hier naar al onze voetbalpodcasts[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *