Jorien Renkema (32) over radio maken in de Randstad en wonen in het Noorden: “Het zijn eigenlijk twee werelden die ik heb.”

[ad_1]

Radio-dj Jorien Renkema doet haar best om in Hilversum duidelijk te maken dat radio niet alleen voor de Randstad is. “Je moet geen radio maken alsof alles en iedereen zich in Amsterdam en omstreken bevindt.” In de podcast Noorderlingendingen vertelt Renkema hoe zij Hilversum ervaart en waarom ze nog steeds in Emmen woont.

Jorien Renkema (32) begon haar carrière bij de lokale omroep in Emmen. Met haar vlotte conversatie, muziekkennis en enthousiasme heeft ze het gehaald tot een dagelijks ochtendprogramma op 3FM: Het Betere Werk. Maar ze verhuist niet naar Hilversum. Renkema rijdt dagelijks van Emmen naar de studio op het Mediapark en terug.

In deze aflevering van Noorderlingendingen praat presentator Colin Mooijman met Renkema over haar jeugd in het Noorden, haar carrière als radio-dj, het overlijden van haar moeder op jonge leeftijd en welke impact dit op haar heeft nu ze zelf moeder is: “Ik probeer een lieve, leuke moeder te zijn, net zoals zij was.”

Luister hier naar de aflevering. Je kunt de podcast ook vinden op Spotify , Apple-podcasts of in je favoriete podcast-app.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *