Wat Eten We Vandaag: Kipgehaktballen in kruidige tomatensaus | Koken & Eten



Huisgemaakte kippengehaktballetjes in pikante tomatensaus, geserveerd met pompoen en rijst, klinkt dat niet als een heerlijk gerecht? Makkelijk te maken, heerlijk voedzaam en bovendien erg lekker.

Dit recept is afkomstig van Eatertainment.

Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 2
Categorie: hoofdgerecht

Ingrediënten:
– 150 g pandanrijst
– 400 g pompoenblokjes
– 300 kipgehakt
– 2 el kipkruiden
– 1 ui
– 1 el olijfolie
– 250 g gezeefde tomaten
– 2 eetlepels garam masala
– 1 theelepel knoflookpoeder
– Peper en zout
– 4 takjes koriander

Benieuwd hoe je het recept maakt? Bekijken Eatertainment.nl

Maak gratis online uw eigen receptenboek met uw favoriete recepten Eatertainment.nl. Plan ze met behulp van de weekmenuplanner. Ontdek talloze makkelijke recepten met o.a. voedingswaarden, tips, workshops en receptvideo’s. Vind persoonlijke eetinspiratie, online en bij jou in de buurt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *