Liverpool-trainer Jürgen Klopp strooit met complimenten naar van blessure herstelde Cody Gakpo: ‘Hij is ongelofelijk slim’ | Buitenlands voetbal

[ad_1]

Klopp heeft een hoge dunk van Gakpo, zo blijkt uit een video daarover Youtube kanaal uit Liverpool. “Hij is ongelooflijk aardig, ongelooflijk slim. Toen ik Cody ontmoette was hij aanvoerder van PSV. En na tien minuten begrijp je waarom.”

Zonder Gakpo verloor Oranje vrijdag van Frankrijk (1-2) in de EK-kwalificatie. Drie dagen later won Oranje met 1-0 van Griekenland, waarmee het zich virtueel verzekerde van een ticket voor het Europees kampioenschap.

Liverpool, dat na acht wedstrijden op de vierde plaats staat in de Premier League, speelt zaterdag in het eigen stadion de Merseyside-derby tegen Everton. Gakpo maakte begin 2023 de overstap van PSV naar Liverpool. Tot nu toe speelde hij 34 wedstrijden, waarin hij tien doelpunten en drie assists scoorde.

Opmerking vindt u onderaan dit artikel. Alleen opmerkingen voorzien van een voor-en achternaam zijn geplaatst. Dat doen we omdat we een debat willen met mensen die staan ​​voor wat ze zeggen, en daar dus ook hun naam aan verbinden. Iedereen die zijn naam nog moet invoeren, kan dit doen door rechtsboven op onze site op ‘Inloggen’ te klikken.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *