MTV EMA Awards gecanceld wegens oorlog Israël-Hamas | Show

[ad_1]

De MTV EMA Awards 2023 zijn afgelast vanwege de oorlog tussen Israël en Hamas. Dat meldt een woordvoerder van Paramount Global in een verklaring die door verschillende Amerikaanse media wordt gedeeld. Het evenement, dat op 5 november in Parijs zou plaatsvinden, zal in november 2024 plaatsvinden.

De keuze is gemaakt uit “een overvloed aan voorzichtigheid voor de duizenden werknemers, crewleden, artiesten, fans en partners die vanuit alle hoeken van de wereld reizen om de show tot leven te brengen”, aldus de verklaring. “De MTV EMA’s zijn een jaarlijkse viering van mondiale muziek. Terwijl we zien hoe de verwoestende gebeurtenissen in Israël en Gaza zich blijven ontvouwen, voelt dit niet als een moment voor een mondiale viering.”

Dit is, gezien de ‘duizenden levens die al verloren zijn gegaan’, ‘een moment van rouw’. “We kijken ernaar uit om in november 2024 weer gastheer te zijn van de MTV EMA’s.”

Onder meer Reneé Rapp, Sabrina Carpenter en Jung Kook van de K-popband BTS zouden dit jaar optreden tijdens de muziekprijsuitreiking. De MTV EMA Awards worden sinds 1994 jaarlijks uitgereikt.

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *