Mark (48) uit Bathmen heeft al te veel Eagles-herinneringen om op te noemen, en ‘wie weet zit er dit seizoen wel iets heel moois in’ | Go Ahead Eagles: supporter van de week

[ad_1]

SUPPORTER VAN DE WEEKGo Ahead Eagles speelt een hele belangrijke rol in het leven van Mark Toorneman (48) uit Bathmen en hij heeft herinneringen genoeg. Hij is deze week onze Go Ahead Eagles-supporter van de week. “100 procent dat we een geweldig seizoen gaan hebben.”

Welke rol speelt Go Ahead Eagles in jouw leven?
,,Erg belangrijk. Ik ben er elke thuiswedstrijd. Ik kijk naar de uitwedstrijden op tv.”

Wat is je mooiste herinnering aan Go Ahead Eagles en waarom?
“Het zijn er echt zoveel. Eigenlijk teveel om op te noemen. Op mijn zesde voor het eerst op bezoek bij De Adelaarshorst. Of de overwinning op Ajax vorig jaar (2-1, red.). De promoties die we hebben meegemaakt. En ook de Europese wedstrijd tegen Ferencváros in Emmen was prachtig”

Is er nog iets dat je zou willen zeggen over Go Ahead Eagles?
“Persoonlijk denk ik echt dat we op de goede weg zijn. Paul Bosvelt en het voltallige personeel leveren uitstekend werk. We hebben een geweldig team en ik geloof er honderd procent in dat we een geweldig seizoen zullen hebben. Wie weet zit er iets heel moois in.”

Aanstaande zondag om 16:45 uur speelt Go Ahead thuis tegen Sparta. Volg al het nieuws en het wedstrijdverslag op de site en in de app de Stentor!

Wilt u ook supporter van de week worden? Meedoen kan via dit artikel!


[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *