Tafeltennisers Klimaatgroep Stars hebben geen enkele moeite met tweede team van koploper

[ad_1]

De tafeltennissers van Climate Group Stars uit Middelstum hadden zaterdagmiddag in Zoetermeer zonder problemen de Eredivisie gewonnen tegen het tweede elftal van De Boer/Taverzo. In Zuid-Holland wonnen de Groningers met 6-1.

In eerste instantie leek het er niet op dat het zo’n makkelijke middag zou worden voor Midstars. De Fransman Clement Chobeau won de eerste wedstrijd met een heel simpele 3-0, maar daarna moest Colin Rengers in vijf wedstrijden verliezen van Jonah Kahn.

Het bleek het laatste punt dat de Zoetermeers wisten te scoren in de wedstrijd. Rengers nam revanche in zijn tweede partij; hij won ook gemakkelijk met 3-0. De twee Fransen die Middelstum in dienst had, naast Chobeau, Alexis Douin, wonnen hun enkelspelwedstrijden. Alleen Douin verloor altijd een wedstrijd.

In het laatste dubbelspel was er geen enkel probleem. Zij versloegen Arjan Huiden en Patrick Bruijne met gemak: 3-0. Na de klinkende overwinning staat Klimaatgroep Stars tweede, twee punten achter het eerste elftal van De Boer/Taverzo.

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *