Witte rook uit Rotterdam: Feyenoord legt Anis Hadj-Moussa tot 2029 vast | Voetbal

[ad_1]

Feyenoord en Patro Eisden Maasmechelen hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Anis Hadj-Moussa. De 22-jarige aanvaller, die dit seizoen uitgeleend wordt aan Vitesse, verhuist deze zomer naar Rotterdam. Dat meldt Feyenoord op de clubkanalen. Hadj-Moussa tekent een contract tot medio 2029 bij Feyenoord.

Hadj-Moussa speelde in de jeugd van het Franse RC Lens, maar maakte zijn debuut bij Olympique Charleroi. Daar was hij acht keer trefzeker in 33 optredens. In de eerste maanden van dit seizoen speelde hij nog achttien wedstrijden voor Patro Eisden. Hij scoorde tweemaal. Hij speelde tot nu toe tien wedstrijden voor Vitesse, scoorde tweemaal en leverde twee assists.

Hadj-Moussa is tweevoudig Algerijns international. Bij Feyenoord ontmoet hij landgenoot Ramiz Zerrouki, die 34 interlands voor het Noord-Afrikaanse land op zijn naam heeft staan.

De Algerijn is de tweede versterking voor volgend seizoen. Eerder werd al overeenstemming bereikt met FC Twente-verdediger Gijs Smal. Hoeveel Feyenoord gaat betalen voor Hadj-Moussa is niet bekend.

Meer weten over Feyenoord?
• Lezen alles over Feyenoord hier.
• Kijk hier alle verhalen van Mikos Gouka

Volg Feyenoord-watcher Mikos Gouka op sociale media
X
Facebook

Stand eredivisie


Bekijk hier onze video’s over Feyenoord



[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *