LIVE eredivisie | Steijn gooit opstelling Ajax weer op de schop, FC Utrecht met vijf verdedigers | Nederlands voetbal

[ad_1]

10:59

Opstelling FC Utrecht

En dit zijn de elf namen van FC Utrecht. Ook Ron Jans is zijn team aan het herzien. De achterste posities worden ingenomen door Hugo Novoa en Yannick Leliendal. Anthony Descotte neemt als spits de plaats in van Mats Seuntjens. Utrecht begint met vijf verdedigers.

Opstelling FC Utrecht: Barka’s; Novoa, Van der Hoorn, Flamingo, Sagnan, Leliendal; Bozdogan, Labyad, Booth, Boussaid; Descote

10:53

Ajax-opstelling

Ajax-trainer Maurice Steijn moeten puzzelen omdat sommige spelers niet fit zijn. Als gevolg hiervan wordt Devyne Rensch vervangen door Anton Gaaei. Ook Steven Berghuis was niet helemaal fit, maar zit wel op de bank. Als gevolg daarvan maakt Kristian Hlynsson zijn opwachting vanaf het startsignaal. Borna Sosa neemt de plaats van Gaston Ávila in.

Ajax-opstelling: Gorter, Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa; Tahirovic, Taylor, Hlynsson; Forbs, Brobbey, Bergwijn

09:58

Zondag is de wedstrijd FC Utrecht – Ajax onder hoogspanning. En dat komt niet alleen omdat beide clubs onderaan de ranglijst van de Premier League staan. “Het refrein ‘Hij die niet springt is een Jood’ wordt in een ander licht gezien vanwege de oorlog tussen Israël en Hamas.” zegt deskundige Frank Wijnveld.

08:56

FC Utrecht – Ajax is zondag geen topwedstrijd, maar wel de De spanning is groter dan ooit nu de rivaliserende crisisclubs zich daarop voorbereiden echte kelderkraker met de laatste plaats als een nachtmerrie. Eén van de twee clubs zit na het weekend nog dieper in de problemen.

08:43

Zaterdag gingen er geruchten over de mogelijke afgelasting van de wedstrijd, omdat politie en gemeente het niet verantwoord vonden om te spelen. Daar zeggen de betrokkenen echter wel ben er niet van op de hoogte zijn.

08:24

Waarschijnlijke opstellingen

FCUtrecht: Barka’s; Van der Maarel, Van der Hoorn, Sagnan, El Karouani; Bozdogan, Fraulo, Toornstra; Boussaid, Seuntjens, Labyad

Ajax: Gorter, Rensch, Sutalo, Avila, Hato; Tahirovic, Taylor, Berghuis; Forbs, Brobbey, Bergwijn

08:21

Goedemorgen

Welkom in het liveblog over de Eredivisiewedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax op zondagmiddag om 12.15 uur. Beide teams hopen te ontsnappen uit de onderste regionen. Volg de wedstrijd hier live!

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *