José Mourinho krijgt rood voor maken van ‘huilebalk-gebaar’ richting bank tegenstander | Buitenlands voetbal

[ad_1]

Met filmpjeJosé Mourinho moet weer plaatsnemen op de strafbank. De coach van AS Roma kreeg zondagmiddag – zeker niet voor het eerst in zijn carrière – een rode kaart. Dit keer om een ​​heel opmerkelijke reden. Hij noemde de mensen op de bank in Monza huilbaby’s door met zijn handen in zijn ogen te wrijven. Bekijk de afbeeldingen hierboven.


Sport redactie


AS Roma boekte op eigen veld een nipte overwinning dankzij een doelpunt van Stephan El Shaarawy in de laatste officiële minuut. Toen er in de ogen van de technische staf van Monza te weinig blessuretijd bij kwam, reageerde Mourinho alsof hij door een slang was gebeten. Met gebaren richting de bank maakte hij duidelijk dat hij vond dat er teveel gezeurd werd. De scheidsrechter zag het gebeuren en stuurde Mourinho met een rode kaart van het veld.

Een onbegrijpelijk besluit, vinden de Portugezen. “Ik heb wat gebaren gemaakt, ja, maar niets beledigends”, reageerde hij na de wedstrijd SkyItalia. “De enigen die een show opvoerden waren de mensen op de bank in Monza om druk uit te oefenen op de scheidsrechter. Al moet ik zeggen dat ze een goed team hebben en het niet verdienden om vandaag te verliezen.”

Mourinho moet rekening houden met een schorsing en zal daardoor volgende week de uitwedstrijd tegen zijn oude ploeg Internazionale moeten missen. Net als vorig jaar, toen hij in Milaan ook een schorsing uitzat wegens wangedrag in de vorige wedstrijd. Tegen Atalanta wilde hij vervolgens het veld op stormen vanwege een niet toegekende strafschop.

José Mourinho kreeg in de slotfase een rode kaart.
José Mourinho kreeg in de slotfase een rode kaart. © AFP

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *