Flemming gastartiest bij alle Groots met een zachte G-concerten | Show

[ad_1]

Flemming zal gastoptredens verzorgen bij alle Groots met een Zachte G-concerten die Guus Meeuwis in juni dit jaar zal geven. Dat maakten de zangers vrijdagochtend bekend met een filmpje op Instagram.

In de video belt Meeuwis aan bij Flemming, waarna hij vertelt dat hij negen gastartiesten heeft en negen shows geeft in Eindhoven. “Maar ik wil je er heel graag bij hebben”, zegt Meeuwis vervolgens tegen Flemming. Deze laatste antwoordt dan: “Dan kom ik ze toch gewoon alle negen bekijken?”

Meeuwis maakte eerder bekend dat ook Diggy Dex, Racoon, Peter Koelewijn, Kraantje Pappie, Danny Vera, Acda en De Munnik, Joshua Nolet en Nielson gastoptredens zullen maken. In tegenstelling tot Flemming zijn ze echter niet op alle shows aanwezig.

De concerten die Meeuwis geeft zijn de laatste van zijn concerttraditie Groots met een Soft G. De shows vinden plaats in het PSV-stadion in Eindhoven. Meeuwis sluit de serie af op 26 juni.


Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *