LIVE | Helmond Sport incasseert na rust snelle gelijkmaker tegen FC Dordrecht | Helmond Sport

75′

Gele kaart voor Flor Van Den Eynden

75′

Jospeh Amuzu wordt vervangen door Arno Van Keilegom

75′

Håkon Lorentzen wordt vervangen door Anthony van den Hurk

75′

Adrian Segecic wordt vervangen door Shiloh ‘t Zand

73′

Debuut Anthony van den Hurk

De spits vervangt Hakon Lorentzen en krijgt ongeveer 20 minuten speeltijd van Bob Peeters.

65′

Lorentzen schiet op de paal

Aanvaller Hakon Lorentzen is dicht bij de 2-1, maar de Noor schiet op de paal!

55′

Helmond Sport zoekt de aanval op

De thuisploeg is op jacht naar een hernieuwde voorsprong. Even een kans voor Schroijen, maar het schot van de linksback zeilde naast het doel.

47′

1-1 GOAL van Ilias Bronkhorst!

47′

Dordrecht komt heel snel langszij

De tweede helft is amper begonnen of de bal ligt al achter Van der Steen. Bronkhorst kopt knap: 1-1.

45′

Tweede helft ging van start

45’+3′

Einde eerste helft

45′

Mallahi zet Helmond Sport op voorsprong

Nog nauwelijks bekomen van de enorme kans voor de bezoekers, slaat het ineens toe aan de andere kant! Mallahi komt van rechts en schiet effectief met zijn linkerbeen in de lange hoek: 1-0!

44′

Van der Steen houdt Helmond Sport overeind

Wat een kans! Van den Eynden levert de bal in, waarna Dordtse spits Kriwak alleen het doel kan benaderen. Van der Steen grijpt echter in als een kat en voorkomt de 0-1.

45′

1-0 GOAL van Mohamed Mallahi!

39′

Match in balans

Het eerste halfuur was duidelijk voor de bezoekers, die ook een aantal keren op het doel van Wouter van der Steen mikten. Helmond Sport heeft uiteindelijk geen schade geleden en ondervindt nu steeds meer schade. Wie kan de betovering verbreken?

29′

Gele kaart voor Rocco Robert Shein

28′

Mallahi met een versnelling

Mohamed Mallahi breekt op rechts door en haalt uit. Zijn schot belandt op de vuisten van Dordrecht-keeper Plogmann en wordt uiteindelijk omgezet in een hoekschop.

26′

Ostrc op de bon

Helmond Sport-middenvelder Enrik Ostrc krijgt een gele kaart voor een late en harde tackle op John Hilton.

26′

Gele kaart voor Enrik Ostrc

15′

Bezoekers dringen aan

FC Dordrecht begint sterk in het GS Staalwerken Stadion. Van der Steen is nog niet echt op de proef gesteld, maar gevaarlijk zijn de aanvallen van de bezoekers zeker. Helmond Sport zoekt naar mogelijkheden voor een snelle uitbraak.