Nasrdin Dchar uitgeroepen tot JFK’s Greatest Man | Show

[ad_1]

Nasrdin Dchar (44) houdt van zichzelf JFK‘s Grootste Man van 2023. Dat werd donderdag onthuld tijdens de feestelijke uitreiking in Amsterdam. “Voor het eerst durf ik hardop te zeggen: ik heb het goed gedaan”, zegt hij Mocro-maffia-acteur.

Heren tijdschrift JFK noemde Dchar de grootste man van 2023 vanwege zijn veelzijdigheid. Hij speelde onder meer in kijkcijfershits Mocro-maffia En Het gouden uur, maar brengt binnenkort ook zijn eerste boek uit. Bovendien gaat hij een spin-off van Mocro-maffia regisseren.

zegt Dchar in gesprek met JFK trots zijn op wat hij heeft bereikt. “Vroeger was ik veel te bescheiden, nu denk ik: je moet trots zijn, je moment bezitten. Niemand anders gaat het doen.” Toch ziet hij zichzelf niet noodzakelijkerwijs als een rolmodel. “Ik ben me bewust van mijn plaats in de samenleving. Uit wat ik doe, zeg, hoe ik me uitspreek en waar ik me over uitspreek. Ik begrijp dat ik misschien een voorbeeld geef.” Maar dat is geen doel op zich. Ik wil alleen een voorbeeld zijn voor twee mensen, namelijk mijn kinderen.’

Genomineerden

De acteur troefde onder meer cabaretier Peter Pannekoek af, die op de tweede plaats eindigde. Feyenoord-coach Arne Slot volgde op de derde plaats, presentatoren Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman op de 4e en rapper Tyhoon eindigde op de 5e plaats.

Vorig jaar werd Barry Hay uitgeroepen tot Greatest Man. Het jaar ervoor pakte Danny Vera de titel. Eerder wonnen ook Matthijs van Nieuwkerk, Wilfred Genee, Humberto Tan en Armin van Buuren.

Luister ook hieronder naar de AD Media Podcast. Je kunt al onze podcasts vinden op ad.nl/podcasts.Bekijk hieronder onze show- en entertainmentvideo’s:

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *