Verwarde man (26) mishandelt zeker zeven mensen én verwondt zichzelf | Binnenland

[ad_1]

Een verwarde Nijmegenaar heeft woensdagochtend op de Staddijk in Nijmegen zeker zeven mensen mishandeld. De slachtoffers werden vaak geslagen door de 26-jarige man, zegt een politiewoordvoerder.

Agenten kregen woensdagochtend een melding van een mishandeling op straat in de wijk Dukenburg. Terwijl de politie naar de verdachte zocht, kwamen er steeds meer meldingen binnen.

Volgens de politie heeft de man, die agenten niet veel later aantroffen in de Meijhorst, zeker zeven slachtoffers gemaakt. Zij kregen vooral klappen van de man. Ze raakten gewond, maar niet levensbedreigend. De Nijmeegse inwoner raakte bij de incidenten ook gewond, zegt de politie. Hij was in de war en werd kort daarna naar het ziekenhuis gebracht.

‘Ik leef mee met alle betrokkenen’

Ook daar werd hij gearresteerd. Verder onderzoek naar de zaak is nog gaande, aldus de politie.

Burgemeester Hubert Bruls is geschokt door het incident. “Deze gebeurtenis is ernstig: zeven mensen die simpelweg slachtoffer worden van dit gedrag van een verwarde man. Ik leef met alle betrokkenen mee en hoop dat het goed met hen gaat”, zegt de burgemeester. “Ik reken er ook op dat de verdachte de (zorg)zorg krijgt ) maatregelen die nodig zijn om herhaling te voorkomen. Het laat maar weer eens zien dat wij als samenleving een serieus probleem hebben met de gevolgen van verward gedrag.”

Weet u meer over het misbruik? Tip de verslaggever: m.suijkerbuijk@gelderlander.nl

[ad_2]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *